Om os

Gilalai Publishing – Forlaget for åndsvidenskab & metafysik

 
 ”Man kan ikke løse problemer med den samme tankegang, som skabte dem,” 

sagde Albert Einstein for mange år siden.

Gennem naturvidenskabelige landvindinger har vi opnået et behageligere liv, men ikke løst de problemer, som naturvidenskaben selv er en del af.

Hvis vi skal leve op til Einsteins ord, kræver det at vi finder modet til at nytænke alting. Selv lod Einstein sig inspirere af et af verdens ældste religiøse skrifter, Bhagavad Gita, hver gang han mødte muren i sin forskning.
 
”Det eneste naturvidenskaben hidtil har bevist er,
at den ikke kan bevise noget som helst af virkelig betydning,” måtte Einstein igen og igen konstatere.
 
GILALAI ønsker at bidrage med udgivelser, der er en del af den nytænkning, som Einstein og flere med ham efterlyste og mange kvantefysikere stadig efterlyser. Med udgangspunkt i den såkaldte ”perennial philosophy”, åndsvidenskab og metafysik, udgiver GILALAI Publishing bøger, der dækker alle områder af menneskets liv, i al dets mangfoldighed.
 
GILALAI  udgiver kvalitetsbøger, med fokus på både indhold og indpakning. Bøgerne er ikke blot limede eller hæftede, men syede i holdbare materialer, med læsebånd, og trykt i klassiske og læsbare typografier etc. Altså en genskabelse af den ’rigtige’ bog, i handy formater, der kan medbringes overalt, som aldrig skal genoplades, og altid er on-line.